Tutorial: Cum prind africanii un piton?

joi, 20 mai 2010

Pana unde te poate impinge foametea? Pana la momentul in care iti risti viata pentru ceva de mancare... Africanii sunt 'experti' in lupta impotriva foametei, multe zone de pe continetul negru confrantandu-se cu aceasta problema. O metoda ingenioasa de a face rost de mancare este 'pescuitul' de pitoni... Eu unul nu as fi cel care baga piciorul in vizuina:).

Cele mai bizare si inexplicabile descoperiri arheologice!

luni, 17 mai 2010

Liga V Iasi - Seria II: Com. Valea Lupului - AS Aroneanu 8-1

duminică, 16 mai 2010

In cadrul etapei a XXII-a din Liga V Iasi - Seria I, liderul seriei, Com. Valea Lupului a intalnit pe teren propriu, pe AS Aroneanu, echipa aflata pe locul 9.
Inca de la inceput, meciul a fost unul foarte tenisonat, ambele echipe incercand sa puna presiune pe arbitrii intalnirii. Totusi, cei de la Aroneanu au fost mult mai vehementi, de multe ori in afara regulamentului, dar mai ales a bunului simt!
Prima ocazie mare a apartinut gazdelor, jucatorul cu nr. 11 trimitand in bara dupa ce a scapat singur spre poarta (16'). Inevitabilul s-a produs in minutul 23, cand un fundas de la AS Aroneanu a scos cu mana o minge de pe linia portii, tusierul si centralul observand aceasta infractiune, care nu putea ramane nepedepsita, fundasul respectiv fiind eliminat, acordandu-se si penalty pentru gazde. Capitanul oaspetilor a avut o iesire necontrolata, insa nimic nu scuza faptul ca a lovit cu pumnul in fata pe arbitrul central, acesta cazand la pamant.
Spre surprinderea tuturor, atacantul celor din Valea Lupului a trimis slab, portarul advers reusind sa respinga.
Dupa acest episod, arbitrii au fost foarte timorati, fluierand fiecare atingere si ridicand fanionul la fiecare faza de atac a gazdelor.
Supriza primei reprize a venit pe finalul acesteia, cand singurul jucator lasat de cei din Aroneanu in atac - nr. 11, a reusit sa scape singur spre poarta reusind sa marcheze golul de 1-0 pentru oaspeti, desi acestia erau cu doi jucatori de camp mai putin.
A doua repriza a curs numai la poarta oaspetilor, care nu au mai reusit sa inchida culoarele la fel ca in prima repriza.
Egalarea a venit din fruntea nr. 13 - Nicu (53'), care a reluat cu capul o centrare venita in urma unui cornet executat perfect de nr. 10 - Marius.
Golul de 2-1 (59') a fost parca tras la indigo cu primul gol, protagonistii fiind aceeasi doi jucatori, Nicu si Marius, primul reluand in poarta centrarea din corner.
Dupa aceasta dubla, Com. Valea Lupului s-a descatusat, urmatorul personaj pozitiv al celor din Valea Lupului fiind nr. 20 - FC, care a marcat din 16 m cu un sut plasat in stanga portarului (65'). Tot FC a recuperat o minge in careul oaspetilor marcand din 7-8 m cu un sut puternic sub bara (67').
Tot FC a fost si omul care a creat golul cu numarul 5 al gazdelor, acesta dupa ce a driblat 3 adversari, a centrat perfect in fata portii, de acolo nr. 15 - Marcel a indeplinit o simpla formalitate marcand din 7 m cu poarta goala.
Aroneanu a fost la pamant pe finalul meciului, cei doi oameni in minus cunoscandu-se in conditia fizica a celorlalti jucatori. Doar lipsa de precizie la finalizare a celor din Valea Lupului limitand proportiile scorului.
Al saselea gol al gazdelor a fost marcat de nr. 8 - 'Banel' (81'), care a driblat pe partea dreapta doi jucatori, a driblat si portarul si a marcat simplu dintr-un metru cu poarta goala.
Nr. 15 - Marcel a mai marcat inca doua goluri pe final, primul (87') marcat din 16 m pe langa portarul advers iesit in intampinare, iar al doilea gol (89') a fost marcat cu un sut plasat din 8 m, mingea ducandu-se aproape de vinclu portii.
Astfel, Valea Lupului a reusit o victorie meritata, cu 8 goluri marcate in repriza secunda, iar Aroneanu se va alege cu o amenda mare tinand cont de cele doua cartonase rosii, dar mai ales a reactiei jucatorului care a lovit arbitrul central.

Cum dicteaza moldovenii un numar de telefon=))

miercuri, 12 mai 2010

Aseara vizitam un nou portal, IStud.ro - portalul studentilor ieseni, iar in sectiunea FUN am urmarit o inregistrate audio, in care un basarabean ii dicta nevestei un numar de telefon...

Mercedes-Benz vs. Moartea

marți, 11 mai 2010

Ghid de supravetuire in spitalele din Romania!=))

luni, 10 mai 2010

Am primit pe e-mail un 'Ghid de supravetuire in spitalele din Romania', iar zambetul amar pe care mi l-a starnit m-a facut sa-l postez si pe blog...

A dat boala in tine si te-a mancat undeva sa te duci la spital in loc sa iei un pumn de antibiotice ori sa-ti storci singur cosul de pe fund? Ei bine, mosule, s-ar putea s-o mierlesti. Ca sa scapi viu dintr-un spital romanesc, care, culmea, se poate chema, cinic, Filantropia, si nu, onest, IML, iti trebuie nu doar noroc de jucator rusnac de ruleta, ci si un pic de şcoala a vietii. Asa ca ia aici si citeste, cat inca mai vezi cu ochiul liber, cateva sfaturi practice culese de pe patul de suferinta!

SPAGA

Tehnica infiptului la buzunarul de la halat e primul lucru care iti asigura supravietuirea.
E o miscare pe care trebuie s-o exersezi dinainte, daca vrei sa-ti iasa din prima si sa nu bagi banii pe langa. „Palmat“ se cheama tehnica si e imprumutata din practicile hotilor de portofele, care lucreaza fin, fara sa atinga haina in buzunarul careia isi strecoara mana. Diferenta e ca ei scot, pe cand tu bagi. Decisiva e aici miscarea de invaluire, felul discret in care te apropii de obiectiv, il tintesti cu coada ochiului, palmezi suma cu degetul mare si profiti de cele cateva secunde in care victima iti indica buzunarul corect printr-o usoara mladiere a coapsei. Introduci, apoi retragi mana discret. Atentie: nu te uita niciodata fix la buzunar. E semn de proasta crestere si poate genera suspiciuni.

CEARSEAFURILE

Singura chestie care lipseste de pe un cearseaf de spital romanesc e „Ghita was here“ scris cu carioca. In rest, gasesti de toate: sange inchegat (care nici macar nu e al tau), pete zgrunţuroase de apret turnat cu caldarea in cazanul in care s-au fiert albiturile si care te zgarie la cur, pete de ketchup nu, ca nu se da ketchup in spital, muci si – de ce nu? – ulei de motor de la un fost mecanic auto decedat, internat inaintea ta. A doua chestie nasoala e ca cearsaful de spital e conceput, de regula, pentru bolnavi pigmei, asa ca, oricat te-ai stradui, n-o să reusesti in veci sa ai cearsaf si sub cap, si sub cur, si sub picioare. Alege sa ai sub picioare, nu de alta, dar daca stai fara ciorapi risti sa te pricopsesti cu o micoza pe viata de la saltea.

WC-urile si DUSURILE

Ideal ar fi sa-ti propui ca pe perioada internarii sa nu mergi la buda si sa nu te speli. Au fost cazuri de pacienti carora le-a iesit. Dar ei au fost exceptii. Prin urmare, e absolut necesar sa dispui de folii de unica folosinta, pentru colac (ma rog, daca exista colac). Cu cat aveti mai multe, cu atat mai bine, caci puteti face oricand afaceri cu ele printre colegii de salon. Se vor vinde ca painea calda. Cu dusul e mai greu, fiindca sunt ori incuiate, ori stricate, ori tre’ sa-l stii pe directorul spitalului sau pe ministrul Sanatatii ca sa ai acces la ele. Recomandarea noastra: faceti dus cu servetelele umede.

ASISTENTELE & REANIMAREA

Doua lucruri sunt aici esentiale. In primul rand, inainte de a te interna, incearca sa ai cat mai multe bancnote de 5 si 10 lei. Asistentele sunt niste tonomate care nu dau rest. Acum sa nu te astepti sa si faca ceva pentru banii astia sau macar sa zambeasca. Nttt, no way. Ei reprezinta un fel de taxa de protectie; dai banu’ ca sa nu te omoare cand iti fac o injectie, ca sa-ti nimereasca vena din prima cand iti iau sange, ca sa nu te sugrume cu garoul. In cazul in care ajungeti la reanimare si tre’ sa va umezeasca cineva buzele cu apa: asigurati-va ca asistenta careia ii dati taxa (aproximativ 100 ron) nu iese din tura fix cand iesiti voi din operatie. Nu pentru ca arunci cu banii degeaba pe asta, care se cara, ci ca aia care vine dupa ea, nefiind platita, s-ar putea sa te omoare prin insetare.

HALEALA

Ideal e sa primesti de-acasa. Totusi, daca mananci la oficial, cel mai indicat e sa o mirosi inainte si, eventual, sa astepti s-o guste un coleg de salon aflat în faza terminala, desi umbla vorba printre bolnavii cu experienta ca la „Fundeni“, „Bagdasar“ sau Universitar nu e chiar atat de naspa. In anumite cazuri insa, aceste zvonuri au fost infirmate. Oricum, nu te duci la spital ca sa mananci, nu? Daca voiai asta alegeai un restaurant.

Hi-Q ft. Alexandra Stan - Mor de dor (2010)

duminică, 9 mai 2010

Cupa Romaniei - Faza judeteana Iasi (Runda IV): Viitorul Lungani - Stejarul Sinesti 2-0

miercuri, 5 mai 2010


5 mai, ora 17:00, a fost ziua in care s-a jucat Runda a IV-a din Cupa Romaniei - faza judeteana Iasi.





Din aceste meciuri, tinand cont ca s-au disputat majoritatea prin colturile judetului, doar meciul de la Lungani, Viitorul Lungani (alb-albastru) - Stejarul Sinesti (verde), mi-a fost mai accesibil. Intorcandu-ma de la munca, am prins finalul primei reprize in care s-a marcat golul de 2-0 (Corozel 43' - penalty) si cartonasul rosu primit de jucatorul de la Sinesti, care a faultat in careu, in postura de ultim aparator, lasandu-si astfel echipa in inferioritate numerica.




Rezultatele Rundei a IV-a a Cupei Romaniei:
Viitorul Lungani - Stejarul Sinesti 2-0
Fulgerul Tibanesti - Rapid Dumesti 1-5
Unirea Mircesti - Mega Pascani
Stiinta Miroslava - Viitorul Tg. Frumos
Noua Generatie Topile - Unirea Ruginoasa
Gloria Romanesti - Viitorul Hirlau

Farsa: Alarma la Microsoft Office Ultimate 2007

Traind intr-o tara in care lupta impotriva pirateriei online (si NU MA REFER LA ROMANIA:D) este una apriga, sa gasesti pe strada un DVD cu Microsoft Office 2007 cu licenta este echivalent cu gasirea unei bacnote de 100$. Asa ca mergand prin parc sau pe strada si avand ocazia sa iei acasa un DVD gratis, nu te face sa te gandesti ca ar putea fi o farsa:))

Dr. Kucho! - Chase [Original Mix]

marți, 4 mai 2010

Animalele au sentimente!

luni, 3 mai 2010

De multe ori am auzit pe unii 'specialisti' ca "animalele nu au sentimente si tot ce fac tine de instinct"! Ieri am gasit un filmulet pe care nu-l mai vazusem, cu o pisica care incearca sa-si salveze prietenul/prietena dupa ce a fost calcat/a de masina. Imaginile vorbesc de la sine si demonstreaza ca animalele au semtimente profunde;)!



Daca primul filmulet era cu pisici, urmatoarele sunt legate de incercarile unor caine de a-si salva prietenii loviti de masini...





Un caine care a sarit sa-si apere stapanul in timpul unei coride:

Ce se intampla cand spargi vasul pisicii?=))

Ce se intampla cand esti bona unui copil si din greseala spargi vasul pisicii? Unde mai pui ca pisica stie si Kung Fu si sare la scandal=))!

Super parodie Lady Gaga - Bad Romance facuta de o gasca de baieti=))

sâmbătă, 1 mai 2010

Dupa ce zilele trecute v-am prezentat o Parodie Lady Gaga facuta de doi soldati americani, astazi am gasit o noua parodie mult mai reusita a unei gasti de baieti:D! Melodia suna foarte bine si e LIVE!

Rugby - Divizia Nationala: Poli Agro Unirea Iasi - R.C.J. Farul Constanta 10-45

Poli Agro Unirea Iasi: Graur, Morosanu M., Rotaru, Vacaru, Cernescu, Hodoroaba, Ignea, Paslaru, Drusca St., Fanariu, Bisoc, Manolachi, Bas, Formagiu, Croitoru
Rezerve: Bunea, Drusca Em., Strat, Simion, Sturzu, Zaharia I., Mocanu, Crasmaru, Dumitriu
Antrenori: C. Verides, I. Iftode, E. Mihai

Farul Constanta: Nicolae, Tinca, Apostol, Dumitru M., Bejan, Filip, Carpo, Samkaradze, Tavarshiladze, Uchava, Tudosa, Natriashvilli, Turasvilli, Ajakai, Mototolea
Rezerve: Badiu, Graur, Trutinschi, Matfeev, Gargalac, Baltag, Bulgac, Arhip
Antrenori: Mircea Paraschiv si Sorin Tranca

Astazi, 1 mai, cu incepere de la ora 11:00, pe stadionul Agronomia "Dr. Sandu Ville Gorun", echipa locala, Poli Agro Unirea, a intalnit-o pe ocupanta locului secund, Farul Constanta.
Meciul a inceput sub semnul echilibrului, constantenii fiind primii care au modificat tabela prin Tinca (5') - eseu, transformarea fiind ratata de Filip.

Dupa acest prim eseu marcat de constanteni, Iasiul a presat, Ignea ratand o lovitura de pedeapsa (8'), tot el reusind sa aduca si primele 3 puncte Iasiului, dupa o noua lovitura de pedeapsa, transformata de aceasta data (11'). Eseul marcat de Cernescu 'Cerneala' (13'), care a reusit sa marcheze dupa o faza de contraatac ca la carte, si transformarea lui Ignea au dus scorul la 10-5 pentru Iasi, si parea ca meciul va fi unul foarte disputat.


Cateva greseli in defensiva ieseana au facut ca Farul sa se distanteze treptat-treptat, eseul namibianului Ajakai (25'), transformat de Filip, eseul lui Mihai Dumitru (27'), transformare ratata, iarasi Ajakai (29'), transformat de Filip si eseul marcat de gruzinul Samkaradze (37'), transformat de acealasi Filip, au dus scorul la pauza la 10-31 pentru constanteni.


Apararea ieseana a gresit copilareste in prima repriza, iar avantajul luat de Farul era foarte greu de surmontat.
Repriza a doua a curs intr-un singur sens, spre buturile aparate de ieseni, Farul presand foarte bine, recuperand rapid baloanele si punand presiune permanenta pe apararea Iasiului.
Cum era de asteptat, Farul a mai marcat doua eseuri prin Natriashvilli (49') si Mototolea (60'), ambele transformari fiind reusite de Filip, au dus scorul final la un 10-45 pentru echipa oaspete, care a plecat cu toate punctele acasa (4 pct pentru victorie si 1 punct bonus ofensiv pentru ca au reusit peste patru eseuri).

Dupa aceasta infrangere, coraborata cu victoria cu punct bonus a celor de la Timisoara (35-16 cu Stiinta Petrosani), lupta pentru locul 3 - loc de Play-off s-a intensificat, timisorenii apropiindu-se la doar 1 punct in spatele Iasiului.

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro