Liga V Iasi - Seria II: Com. Valea Lupului - AS Aroneanu 8-1

duminică, 16 mai 2010

In cadrul etapei a XXII-a din Liga V Iasi - Seria I, liderul seriei, Com. Valea Lupului a intalnit pe teren propriu, pe AS Aroneanu, echipa aflata pe locul 9.
Inca de la inceput, meciul a fost unul foarte tenisonat, ambele echipe incercand sa puna presiune pe arbitrii intalnirii. Totusi, cei de la Aroneanu au fost mult mai vehementi, de multe ori in afara regulamentului, dar mai ales a bunului simt!
Prima ocazie mare a apartinut gazdelor, jucatorul cu nr. 11 trimitand in bara dupa ce a scapat singur spre poarta (16'). Inevitabilul s-a produs in minutul 23, cand un fundas de la AS Aroneanu a scos cu mana o minge de pe linia portii, tusierul si centralul observand aceasta infractiune, care nu putea ramane nepedepsita, fundasul respectiv fiind eliminat, acordandu-se si penalty pentru gazde. Capitanul oaspetilor a avut o iesire necontrolata, insa nimic nu scuza faptul ca a lovit cu pumnul in fata pe arbitrul central, acesta cazand la pamant.
Spre surprinderea tuturor, atacantul celor din Valea Lupului a trimis slab, portarul advers reusind sa respinga.
Dupa acest episod, arbitrii au fost foarte timorati, fluierand fiecare atingere si ridicand fanionul la fiecare faza de atac a gazdelor.
Supriza primei reprize a venit pe finalul acesteia, cand singurul jucator lasat de cei din Aroneanu in atac - nr. 11, a reusit sa scape singur spre poarta reusind sa marcheze golul de 1-0 pentru oaspeti, desi acestia erau cu doi jucatori de camp mai putin.
A doua repriza a curs numai la poarta oaspetilor, care nu au mai reusit sa inchida culoarele la fel ca in prima repriza.
Egalarea a venit din fruntea nr. 13 - Nicu (53'), care a reluat cu capul o centrare venita in urma unui cornet executat perfect de nr. 10 - Marius.
Golul de 2-1 (59') a fost parca tras la indigo cu primul gol, protagonistii fiind aceeasi doi jucatori, Nicu si Marius, primul reluand in poarta centrarea din corner.
Dupa aceasta dubla, Com. Valea Lupului s-a descatusat, urmatorul personaj pozitiv al celor din Valea Lupului fiind nr. 20 - FC, care a marcat din 16 m cu un sut plasat in stanga portarului (65'). Tot FC a recuperat o minge in careul oaspetilor marcand din 7-8 m cu un sut puternic sub bara (67').
Tot FC a fost si omul care a creat golul cu numarul 5 al gazdelor, acesta dupa ce a driblat 3 adversari, a centrat perfect in fata portii, de acolo nr. 15 - Marcel a indeplinit o simpla formalitate marcand din 7 m cu poarta goala.
Aroneanu a fost la pamant pe finalul meciului, cei doi oameni in minus cunoscandu-se in conditia fizica a celorlalti jucatori. Doar lipsa de precizie la finalizare a celor din Valea Lupului limitand proportiile scorului.
Al saselea gol al gazdelor a fost marcat de nr. 8 - 'Banel' (81'), care a driblat pe partea dreapta doi jucatori, a driblat si portarul si a marcat simplu dintr-un metru cu poarta goala.
Nr. 15 - Marcel a mai marcat inca doua goluri pe final, primul (87') marcat din 16 m pe langa portarul advers iesit in intampinare, iar al doilea gol (89') a fost marcat cu un sut plasat din 8 m, mingea ducandu-se aproape de vinclu portii.
Astfel, Valea Lupului a reusit o victorie meritata, cu 8 goluri marcate in repriza secunda, iar Aroneanu se va alege cu o amenda mare tinand cont de cele doua cartonase rosii, dar mai ales a reactiei jucatorului care a lovit arbitrul central.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro