Rugby - Divizia Nationala: Poli Agro Unirea Iasi - R.C.J. Farul Constanta 10-45

sâmbătă, 1 mai 2010

Poli Agro Unirea Iasi: Graur, Morosanu M., Rotaru, Vacaru, Cernescu, Hodoroaba, Ignea, Paslaru, Drusca St., Fanariu, Bisoc, Manolachi, Bas, Formagiu, Croitoru
Rezerve: Bunea, Drusca Em., Strat, Simion, Sturzu, Zaharia I., Mocanu, Crasmaru, Dumitriu
Antrenori: C. Verides, I. Iftode, E. Mihai

Farul Constanta: Nicolae, Tinca, Apostol, Dumitru M., Bejan, Filip, Carpo, Samkaradze, Tavarshiladze, Uchava, Tudosa, Natriashvilli, Turasvilli, Ajakai, Mototolea
Rezerve: Badiu, Graur, Trutinschi, Matfeev, Gargalac, Baltag, Bulgac, Arhip
Antrenori: Mircea Paraschiv si Sorin Tranca

Astazi, 1 mai, cu incepere de la ora 11:00, pe stadionul Agronomia "Dr. Sandu Ville Gorun", echipa locala, Poli Agro Unirea, a intalnit-o pe ocupanta locului secund, Farul Constanta.
Meciul a inceput sub semnul echilibrului, constantenii fiind primii care au modificat tabela prin Tinca (5') - eseu, transformarea fiind ratata de Filip.

Dupa acest prim eseu marcat de constanteni, Iasiul a presat, Ignea ratand o lovitura de pedeapsa (8'), tot el reusind sa aduca si primele 3 puncte Iasiului, dupa o noua lovitura de pedeapsa, transformata de aceasta data (11'). Eseul marcat de Cernescu 'Cerneala' (13'), care a reusit sa marcheze dupa o faza de contraatac ca la carte, si transformarea lui Ignea au dus scorul la 10-5 pentru Iasi, si parea ca meciul va fi unul foarte disputat.


Cateva greseli in defensiva ieseana au facut ca Farul sa se distanteze treptat-treptat, eseul namibianului Ajakai (25'), transformat de Filip, eseul lui Mihai Dumitru (27'), transformare ratata, iarasi Ajakai (29'), transformat de Filip si eseul marcat de gruzinul Samkaradze (37'), transformat de acealasi Filip, au dus scorul la pauza la 10-31 pentru constanteni.


Apararea ieseana a gresit copilareste in prima repriza, iar avantajul luat de Farul era foarte greu de surmontat.
Repriza a doua a curs intr-un singur sens, spre buturile aparate de ieseni, Farul presand foarte bine, recuperand rapid baloanele si punand presiune permanenta pe apararea Iasiului.
Cum era de asteptat, Farul a mai marcat doua eseuri prin Natriashvilli (49') si Mototolea (60'), ambele transformari fiind reusite de Filip, au dus scorul final la un 10-45 pentru echipa oaspete, care a plecat cu toate punctele acasa (4 pct pentru victorie si 1 punct bonus ofensiv pentru ca au reusit peste patru eseuri).

Dupa aceasta infrangere, coraborata cu victoria cu punct bonus a celor de la Timisoara (35-16 cu Stiinta Petrosani), lupta pentru locul 3 - loc de Play-off s-a intensificat, timisorenii apropiindu-se la doar 1 punct in spatele Iasiului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro