Tutorial: Cum prind africanii un piton?

joi, 20 mai 2010

Pana unde te poate impinge foametea? Pana la momentul in care iti risti viata pentru ceva de mancare... Africanii sunt 'experti' in lupta impotriva foametei, multe zone de pe continetul negru confrantandu-se cu aceasta problema. O metoda ingenioasa de a face rost de mancare este 'pescuitul' de pitoni... Eu unul nu as fi cel care baga piciorul in vizuina:).

5 comentarii:

skitnik spunea...

salut! sunt proprietarul treul.wordpress.com . am trecut pe .ro de ceva vreme... poti sa adaugi si siteul nou in blogroll, te rog? eu te-am adaugat:) http://trenul-blog.ro

i-quiz spunea...

Adaugati functionalitate deosebita site-ului dumneavoastra prin posibilitatea de traducere a fiecarei pagini in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Foarte simplu si eficient, prin inserarea unui mic cod pe care il puteti gasi la adresa http://www.anunturiromania.info/traducere/ veti oferi fiecarui vizitator posibilitatea traducerii instantanee a oricarei pagini, intr-una din cele 35 de limbi de circulatie internationala. Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original. La aceiasi adresa puteti gasi si un exemplu de functionare al codului.

Ferentz spunea...

Hello!

Moisa Adrian, pictor aerografist Iasi pe Tunning Auto.
Site-ul cu picturile mele (900 unici/luna in crestere): http://www.adrianmoisa.ro
As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post).

Adrian Moisa, picturi aerograf

Y!mess desene_aerograf, mail desene_aerograf@yahoo.com sau la telefon 0743521412.
Mii de multumiri, Adrian

anca spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Marian Calinescu spunea...

sakine tu nu mergi la Hai la fotbal 10...http://www.relansat.ro/2010/09/hai-la-fotbal-10-inscrieri/

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters