Gradina Zoologica Braila - aprilie 2010!

marți, 6 aprilie 2010

Ieri, 5 aprilie, am fost in vizita la Gradina Zoologica din Braila. Am avut sentiment placut sa vad cat de bine a evoluat aceasta gradina, tinand cont ca mergeam aici de cand eram mic copil. Daca acum 4-5 ani, brailenii nu erau atrasi de acest obiectiv, am fost placut surprins sa vad ieri o multime de parinti care si-au adus copiii sa vada animalele de aici.
Desi nu-mi place sa vad animalele inchise, totusi conditiile in care traiesc acum sunt printre cele mai bune din Romania!!! Animalele aveau un meniu foarte bogat, fructe si legume proaspete, friptura si carnati, etc.



Printre cele mai indragite animale, este puiul de urs Stelica, primul pui de urs carpatin nascut in captivitate. Acesta a implinit doi ani pe 10 ianuarie, iar de ziua sa de nastere a primit un tort cu frisca si fructe:).


Paunul a atras foarte multi vizitatori, mai ales ca simtea ca e sarbatoare si isi etala coada sa.


Eu am preferat sa petrec o parte din vizita in fata felinelor mari, tigri si lei. Daca tigrul era foarte relaxat, cele trei perechi de lei, preferau sa se dea in spectacol:).




Spre final, am pastrat animalul pe langa care am crescut in copilarie ... NUTRIA, tatal meu crescand o perioada aceste animale foarte frumoase;).


De mentionat ca, biletele sunt foarte ieftine, 1.8 lei adulti, 1.2 lei copii!!!

4 comentarii:

NIKE B. spunea...

BUNĂ VRETI SĂ FACEM UN SCHIMB DE LINKURI CU BLOGUL MEU ? : Pescuit http://pescuitamator.blogspot.com/

Cristi Kenzo spunea...

foarte tareee

Anonim spunea...

http://paulgabor.com/mizerabila-blogosfera/

Unknown spunea...

Leapşa...

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro