Liga V Iasi - Seria II: AS Navobi Iasi - Metalul Vladeni 6-2

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Astazi, 03.04.2010, pe stadionul "Depou CFR" din Iasi, in etapa a XVI-a din Liga V - seria a II-a Iasi, s-au intalnit echipele AS Navobi Iasi - echipament albastru si Metalul Vladeni - echipament galben-negru.



Inaintea acestei etape, Navobi ocupa locul 5, iar Metalul Vladeni era pe locul 6.
Meciul a fost foarte animat inca din primele minute, ocaziile curgand la ambele porti. Jucatorul cu numarul 7, de la Vladeni, a reusit sa marcheze in minutul 10, un eurogol de la aproximativ 30 m, mingea lovind transversala si cazand in plasa portii.


Navobi a cautat egalarea, ratand o multime de ocazii, printre care o bara (13') din lovitura libera de la 20 m perpendicular pe poarta si un gol anulat (20'), pentru un fault la portar.





Adrian Ambrosie, fost jucator la Politehnica Iasi si actual antrenor al celor de la Navobi, s-a introdus in teren pentru a imbunatati jocul echipei sale. Aceasta schimbare a adus limpezime pe faza de atac, iar in ultima faza a primei reprize, Ambrosie i-a pasat ideal lui Cezar Padurariu, care a adus egalarea (45').

In repriza secunda, Navobi a dominat categoric reusind sa marcheze repede prin Ambrosie (51'), dupa o pasa de la Silviu Miron. In minutul 65, Ambrosie a fost faultat in careu, penalty-ul fiind transformat de Mihai Ichim.



Acelasi Ambrosie a reusit sa marcheze pentru 4-1 in minutul 68, dupa o cursa foarte buna.




S-a facut 5-1 in min. 75, dupa ce Mihai Ichim a fost gasit cu o pasa foarte buna de Ambrosie, acesta reluand in poarta.
Metalul Vladeni a avut o izbucnire de orgoliu in min. 78, atunci cand nr. 19 a reusit sa reia cu capul o centrare venita de pe partea dreapta.


In minutul 89, Adi Ambrosie a reusit sa-si treaca in cont al treilea gol al sau in acest meci, stabilind scorul final, 6-2 pentru Navobi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro