Liga V Iasi - Seria I: AS Magna Holboca - Unirea Tibana 2-0

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Astazi, 03.04.2010, pe stadionul "Tineretului" din Iasi, AS Magna Holboca - in echipament galben-verde (locul 2), intalnea pe teren 'propriu' pe Unirea Tibana - in echipament rosu (locul 11). Meciul parea la discretia gazdelor, tinand cont de pozitiile in clasament. Insa cei din Tibana, au venit cu gandul sa incurce pe Holboca, astfel ajutand indirect pe Fulgerul Tibanesti (locul 3), echipa dintr-o comuna vecina cu Tibana.



Astfel, meciul a inceput cu o intarziere de 20 de minute, pentru ca antrenorul celor de la Unirea a cerut arbitrilor sa verifice jucatorii din Holboca daca au legitimatiile de joc in regula. Dupa o verificare amanuntita, arbitrii au pornit meciul.



Holboca a dominat prima repriza, insa ocaziile importante au fost putine. In minutul 8, Unirea a fost aproape sa deschida scorul, in urma unui corner, un jucator reluand in bara transversala.
Holboca a avut si ea doua ocazii mari (12' si 29'), insa jucatorii cu nr. 6 respectiv nr. 9 si nr. 11, nu au reusit sa prinda cadrul portii.


Repriza secunda a fost mult mai animata, Holboca incercand din rasputeri sa marcheze golul care sa le aduca trei puncte importante in lupta pentru promovare in Liga IV.


Golul a venit in minutul 78, atunci cand jucatorul cu nr. 8 (Vlad Postolache), introdus de 10 minute in teren, a reluat imparabil din 6 m, o centrare de pe partea stanga a nr. 20.
Tibana a fortat egalarea, insa pe final, nr. 11 (Manu Lungu) de la Holboca a reusit golul de 2-0 (89'), dupa un contraatac purtat in 3, nr. 20 (Varlan Catalin - Buba) - nr. 8 - nr. 11.




In ultima faza a meciului, jucatorul cu nr. 8 a fost foarte aproape de o dubla, sutand mingea in bara din 16 m.
Astfel, AS Magna Holboca isi pastreaza sansele la promovare in Liga IV Iasi.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Paste Fericit si o vara superba va ureaza TiSport!

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro