Liga III - Seria I: Politehnica II Iasi - Pambac Bacau 4-1

vineri, 9 aprilie 2010

Astazi, in etapa a XXIII-a din Liga III - Seria I, satelitul Politehnicii Iasi a intalnit pe Pambac Bacau.



Vremea a fost putin morocanoasa, iar la inceputul meciului a picurat putin.
Prima repriza a inceput anost, insa a fost animata dupa minutul 30, cand atacantul iesenilor, Laminee Diarrassouba, a marcat primul gol al partidei. Astfel, in min. 30, Laminee s-a inaltat in urma unui corner de pe partea stanga, si a reusit sa marcheze cu o lovitura de cap foarte bine plasata.



Dupa aproximativ 4-5 minute, bacauanii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, cand un jucator bacauan a tintit transversala dintr-o lovitura libera. Echipa care a reusit sa marcheze, a fost tot Poli II Iasi, cand in minutul 41, Schiopu a marcat din 15 metri dintr-un voleu foarte bine plasat.

Dupa pauza, tot iesenii au fost mai periculosi, iar Laminee si-a trecut dubla in cont (54'), cand a impins in poarta o minge centrata in 5 m de jucatorul cu nr. 9.
Caragea, de la Poli II Iasi, a marcat cel mai frumos gol al meciului, dupa ce a sutat cu dreptul in blocajul celor de la Pambac, mingea i-a sarit pentru un voleu imparabil cu stangul, portarul neavand nici o sansa.

Spre final, Poli a ratat mai multe ocazii, insa cei care au marcat au fost bacauanii, care au inscris in urma unei lovituri de cap a lui Cr. Borcescu, venita dupa o centrare buna din corner.

Astfel, Poli II Iasi a acumulat 43 de puncte, ramanand pe locul 4 la 7 puncte de liderul, CF Braila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro