Rugby : Poli-Agro Unirea Iasi - R.C.M.U. de Vest Timisoara 15-12

sâmbătă, 27 martie 2010

Intr-un meci din cadrul primei etape la Rugby din Divizia Nationala - Seria a II-a, Poli Agro Unirea Iasi a intalnit pe R.C.M.U. de Vest Timisoara, pe stadionul "Agronomia Dr. Sandu Ville Gorun". Partida a fost transmisa la Radio Iasi, comentator Radu Soana.






Meciul fost unul extrem de spectaculos, in care Poli putea pierde pe final, din cauza unei greseli de arbitraj. Poli a dominat meciul, fiind condusa doar in prima repriza cu 7-3, insa revenind in 5 minute, preluand conducerea cu 8-7. Jucatorii echipei iesene, au dominat aruncarile de la margine, reusind multe recuperari dupa ce adversarii aveau aruncarea.
Evolutia scorului a fost una destul de stransa.




Ignea a adus primele puncte pentru ieseni dupa ce a transformat o lovitura de pedeapsa in minutul 14 (3-0 pt Poli).



Timisorenii au revenit rapid in meci, reusind sa marcheze un eseu prin Spiroiu (17'), transformat de tot de el (7-3 pt timisoreni).




Totusi, Iasiul a intrat cu avantaj la cabine, dupa ce Cernescu (23') a reusit un eseu, dupa o cursa de 30 m, pe partea stanga. Ignea nu a reusit sa transformarea, scorul ramand la pauza, 8-7 pentru Poli Iasi.
In minutul 28, Zaharia Raducu s-a accidentat grav la piciorul drept, avand nevoie sa fie transportat la spital.



Spre sfarsitul primei reprize, Ignea a lovit bara dupa ce a executat o lovitura de pedeapsa.



In repriza secunda, Iasiul a inceput foarte tare, si a reusit sa marcheze un eseu prin Rotaru (46'), Ignea reusind transformarea, scorul devenind 15-7.



Desi parea ca Iasiul se indreapta spre o victorie sigura, timisorenii au redus din handicap in minutul 71, dupa un eseu netransformat, scorul devenind 15-12. Acesta avea sa ramana si scorul final, desi Timisoara a fortat victoria, Iasiul a reusit sa se apere exemplar.





La meci au asistat aproximativ 200-250 de suporteri ieseni, care au apreciat la maxim spectacolul oferit de cele doua echipe.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro