Liga 3 - Seria I: Politehnica II Iasi - Cetatea Tg. Neamt 2-1

vineri, 26 martie 2010

Ieri, 26.03.2010, am fost sa vad meciul de Liga a III-a, dintre Poli II si Cetatea Tg. Neamt. A fost un meci la care au asistat aproximativ 50 de suporteri.

Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din spatele Stadionului Emil Alexandrescu din Copou, si a inceput la ora 15:00, fiind oficiat de o brigada de arbitri compusa din doi barbati si o femeie (tusier).


Scorul a fost deschis in min. 5 de atacantul Dascalescu a celor din Tg. Neamt, dupa o centrare de la 25 m, mingea s-a dus direct in poarta, portarul iesean fiind pacalit de jucatorii din careu. Iasiul a reusit egalarea prin Despan (30'), care a profitat de o eroare monumentala a portarului de la Cetatea, care a iesit pe o centrare de pe partea stanga si a scapat mingea exact in fata lui Despan, care nu a putut rata cu poarta goala;)!

In cea de-a doua repriza, Iasiul a inceput tare, iar Lamine si-a adus echipa in avantaj in min. 49. Dupa acest gol, meciul s-a disputat pe contre, iar Cetatea a avut sansa egalarii in ultimile minute, dar portarul iesean a scos o minge foarte grea de langa bara.

Dupa aceasta victorie, Iasiul a ramas pe locul 4 in seria I, cu sanse mici de promovare, tinand cont ca Braila, Roman si Panciu castiga pe banda rulanta;)!

Cateva filmulete de la meci:



Ocazie mare ratata de Poli II Iasi:



Bucuria dupa marcarea golului din min. 30 de Despan:



Secvente din a doua repriza:





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro