#HaiLaFotbal - Pareri si Impresii

duminică, 11 aprilie 2010

#HaiLaFotbal a fost un eveniment sportiv foarte reusit, din punctul meu de vedere. A fost distractie mare, multa lume, multi bloggeri, multi twitteristi ... ce mai, toata spuma 'internautilor' din Iasi:)!


Au fost patru echipe de cate sase fotbalisti, eu facand parte din echipa lui Somnulescu (echipa 'greilor'). Din start, am plecat cu un avantaj in fata celorlalte echipe, fiind cea mai mare echipa din turneu=)). Cred ca eu am fost cel mai mare (la propriu - daca cineva considera ca i-am luat acest 'titlu', sa ma atentioneze).

Dupa trei meciuri, eram obositi si, vorba lui Cipoc, 'ne paste febra musculara'. Echipa noastra a iesit pe locul 2, dupa 'Barcelona' lui Pavel, care a 'sbulberat' tot:).
La sfarsit, o parte din fotbalisti au primit diplome din partea organizatorilor, Somnulescu si Pavel.
Eu am primit diploma de "Cel mai bun fundas", in cadrul primei editii de #HaiLaFotbal, iar ca premiu un "Meniul zilei" din partea Restaurant Agatha.

Alti fotbalisti care au primit diplome sunt: Pavel - "Cel mai bun portar", SSL - "Cel mai ghinionist jucator", Iasivezi - "Cel mai norocos jucator", Catalin - "Cel mai bun mijlocas", Marius Sescu - "Cel mai lenes jucator", Monica - "Cel mai bun arbitru", Dany - "Cel mai sexy jucator", E-Bogdan - "Cel mai slab jucator", DragosTeam - "Cel mai bun atacant". (S-ar putea sa mai fie dar nu-i stiu eu).
Sa nu uit sa multumesc celor de la Timisoreana - pentru tricouri si berea multa:D, lui Iustinian Popa - pentru fotografiile profesioniste si Laviniei Biberi - pentru fotografii.

PS: Lumea care si-a facut timp sa scrie despre cum a decurs evenimentul...
Mazgalici, Roxana, Lavinia Biberi, Pavel, eBogdan, Marius Sescu, Cipoc, Iustinian Popa, Iasivezi, Andrei Dumbrava, QuadroQ ...

1 comentarii:

Unknown spunea...

SALUT, sunt propietarul blogului Blogul Lu ZuZ cu care aveti deja schimb de link in blogroll. Am lansat un nou blog "Promovare site-uri Online" si as dori sa va adaug in blogroll/ TOt ce trebuie sa faceti e sa imi trimiteti un link cu confirmarea ca blogul a fost adaugat in blogroll-ul dvs. la adresa contactpromovaresite@gmail.com . Daca vreti sa va promovez site-ul nu ezitati sa scrieti. Primele 10 site-uri inscrise au PARTENER PREMIUM GRATUIT. Va multumesc

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro