Cupa Romaniei - Faza judeteana Iasi: AS Magna Holboca - Viitorul Lungani 2-3

miercuri, 21 aprilie 2010

Astazi, 21 aprilie 2010, in cadrul Cupei Romaniei la fotbal, faza judeteana Iasi, in comuna Holboca, echipa din localitate, AS Magna Holboca - echipament portocaliu(Liga V - Seria I, locul 2), a intalnit-o pe Viitorul Lungani - echipament alb-albastru (Liga IV, locul 12).




Meciul trebuia sa inceapa la ora 16:00, insa a inceput cu 10 minute intarziere din cauza vantului foarte puternic. De altfel, vantul a avut un rol foarte important in evolutia partidei, deoarece a batut de la poarta din dreapta spre cea din stanga.


Holboca a atacat in prima repriza la poarta din stanga, avand astfel avantajul vantului. Vlad Postolache (nr. 14) a avut o prima mare ratare inca din minutul 3.
Golul a venit in minutul 10, cand Varlan Catalin - 'Buba' (nr. 20) a reusit sa impinga mingea in poarta goala, dupa ce portarul celor din Lungani a scapat mingea in fata, in urma executarii unei lovituri libere de la 20 m.



Atacantul celor din Lungani, Teodorescu a ratat o ocazie imensa (14'), cand scapat singur cu portarul Holbocai, a facut un dribling in locul unei executii simple care ar fi putut aduce egalarea.
Urmatoarele minute au fost dominate clar de Magna, care a ratat doua ocazii imense prin Alex Ocneanu - nr. 10 (16' si 28'), acesta scapand de fiecare data singur cu portarul advers.
Teodorescu a avut si el o ocazie buna de a egala, insa sutul acestuia a fost respins de un fundas, dupa ce portarul scapase mingea in fata, lasandu-l pe Teodorescu singur cu poarta in fata.
Astfel, prima repriza s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru Holboca, insa Lunganiul avea avantajul vantului in repriza secunda. Totusi, echipa care a ratat prima ocazie a reprizei secunde a fost Holboca prin Vlad Postolache, care nu a reusit sa trimita mingea cu suficienta putere dupa o respingere gresita a portarului.
Corozel (nr. 8), de la Lungani, a reusit sa egaleze (54'), dupa ce a executat perfect o lovitura libera de la 20 m, la care portarul gazdelor nu a avut replica.

Imediat, Radu Ocneanu - nr. 5 al Holbocai a ratat o ocazie foarte mare (56'), reluarea sa cu capul fiind scoasa in extremis de portarul advers.
Totusi, echipa care avea sa marcheze a fost tot Lunganiul, prin Bodoga (nr. 16) (62'), care a reluat cu piciorul drept o centrare perfecta de pe partea stanga in 6 m.

Holboca a reusit foarte rapid sa restabileasca egalitatea (65'), cand Radu Ocneanu a reusit sa suteze cu dreptul o minge centrata de pe partea stanga, mingea lovind si bara in drumul ei spre gol. Aceasta faza a semanat foarte mult cu cea din minutul 56, insa acum portarul advers nu a mai putut sa se opuna golului.


Dupa acest gol al egalarii, meciul a intrat intr-o perioada de tatonare, ambele aparari reusind sa respinga atacurile adversarilor. Cand toata lumea se pregatea de prelungiri, Bodoga (87') a reusit sa marcheze golul victoriei. Golul a fost marcat dupa o ratare a interventiei portarului Holbocai, mingea ajungand la Bodoga, care nu a avut cum sa rateze cu poarta goala.

Scor final, AS Magna Holboca - Viitorul Lungani 2-3, Lungani mergand in runda urmatoare a competitiei.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro