Cupa Liceelor Iasi - Finala la baschet: Liceul cu Program Sportiv - Colegiul National 37-49

luni, 29 martie 2010Astazi, 29.03.2010, la Sala Polivalenta, cu incepere de la ora 19:00, s-a jucat finala Cupei Liceelor la Baschet intre echipa Liceului cu Program Sportiv si echipa Colegiului National.


Primul sfert a fost unul extrem de echilibrat, rezultatul fiind 12-12. In cel de-al doilea sfert LPS a inceput foarte bine, si dupa trei minute marcase 10 puncte, iar Colegiul National niciunul. Insa dupa ce antrenorul celor de la National a cerut un time-out, echipa si-a revenit reusind sa marcheze 16 puncte, iar LPS doar doua. Rezultatul la pauza a fost 28-24 pentru National.In cel de-al treilea sfert, ambele echipe s-au intrecut in ratari, scorul fiind de 31-27 pentru National.
In ultimul sfert, Colegiul National s-a mobilizat foarte bine si a reusit sa marcheze 18 puncte, pe cand LPS doar 10.Jucatorul meciului a fost purtatorul tricolului cu nr. 1, Vlad Popovici, de la Colegiul National.
1 comentarii:

Pariuri Sportive spunea...

Buna ziua!

Imi place foarte mult blog-ul dumneavoastra si apreciez munca depusa, sunt interesat de un parteneriat de promovare reciproca (schimb de link 3 way) cu blogul-ul dumneavoastra:
Va ofer link in toate paginile site-ului http://www.director.superwebsite.ro sau pe unul din blogurile:
http://top-afaceri.blogspot.com/
http://e-pariuri-sportive.blogspot.com/
pentru un link pe blog-ul dumneavoastra pentru site-ul: http://www.epariurisportive.com


In speranta unei bune colaborari va doresc toate cele bune!

Cu stima,
Admin epariurisportive.com

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters