Rugby - Divizia Nationala: Poli Agro Unirea Iasi - C.S.A. Steaua Bucuresti 7-75

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Astazi, 10 aprilie 2010, ora 11:00, stadionul Agronomia "Dr. Sandu Ville Gorun" - Iasi, a gazduit meciul dintre Poli Agro Unirea Iasi si C.S.A. Steaua Bucuresti, meci din etapa a III-a a Diviziei Nationale - Grupa B.


Asa cum era de asteptat, Steaua a dominat categoric meciul, iesenii neavand nici o sansa.
Steaua a inceput in forta, iar in minutul 7, Dascalu a reusit sa marcheze un eseu, insa Dumbrava a ratat transformarea.

Dupa 4 minute, Sandu Vlad (11'), a reusit sa marcheze si el un eseu, iar transformarea a fost o simpla formalitate pentru Dumbrava.

Lucaci si-a trecut si el un eseu in cont (18'), transformat de acelasi Dumbrava.

Dupa acest moment, a inceput Ianos Show (24', 34', 46', 71'), acesta marcand 4 eseuri, toate fiind transformate de Dumbarava.

Nici Zamfir nu s-a lasat mai prejos, acesta marcand trei eseuri (29', 38', 56') si acestea fiind transformate de acelasi Dumbrava.A mai fost un eseu marcat de stelistii, reusit de Andrei (63'), si transformat de Dumbrava.
Spre finalul partidei, stelistii au lasat-o mai moale, iar iesenii au profitat, reusind eseul de onoare prin Fanariu (77'), transformat de Ignea.Astfel, scorul final intre Poli Agro Unirea Iasi - C.S.A. Steaua Bucuresti 7 - 75, dupa ce la pauza a fost 0 - 47, stelistii luand toate punctele si demonstrand ca sunt principala favorita la castigarea Grupei B si a campionatului.


Pentru mai multe video, intrati aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro