Meciul zilei: Real Madrid - FC Sevilla 3-2

sâmbătă, 6 martie 2010

Dupa meciurile de ieri din Primera Division [Spania], Real Madrid a ajuns la egalitate de puncte cu FC Barcelona. Cele doua echipe au acumulat cate 62 de puncte in cele 25 de etape jucate pana acum.
La inceputul meciului, cei de la Real Madrid stiau ca in cazul unei victorii vor trece in fruntea clasamentului Primera Division.
Totusi, Real avea de jucat un meci extrem de greu, in fata celor de la FC Sevilla, ocupanta locul 4.
Meciul a inceput extrem de prost pentru Real, X. Alonso 'executandu-l' cu sange rece pe Casillas, in min. 10.



Desi Real a incercat sa revina in joc, cei care au marcat au fost tot cei de la Sevilla, I. Dragutinovic marcand dintr-o lovitura libera de la 35 de m [min. 52], vina principala avand-o Casillas, care a avut o reactie intarziata.



Desi Realul parea la pamant dupa cele doua goluri prostesti pe care le-a primit, acestia au revenit foarte rapid prin golul marcat de C. Ronaldo in min. 60.



Golul marcat de S. Ramos [min. 64] din centrarea lui R. van Der Vaart, a aprins sperantele fanilor, care isi doreau foarte mult sa-si depaseasca rivalii de moarte in clasament.



Realul a presat pana la final, iar cand nimeni nu mai spera la victorie, R. van Der Vaart a marcat in primul minut din prelungiri, aducand trei puncte extrem de importante.



Mai sunt de jucat 13 etape, iar Real si Barcelona sunt umar la umar, iar meciul direct din etapa XXXI pare a fi decisiv in deciderea campioanei Spaniei in sezonul 2009/2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Flag Counter

free counters
 
 
 
Un widget cool pentru blogul tau!
Ro2.ro - Promovare si statistici web
Blog
toateBlogurile.ro